Echosmith

EchosmithAmerikaanse indiepopband, die zich onder andere laat inspireren door bands als Coldplay, U2 en The Smiths.Delen


BiografieEchosmith wordt in 2009 opgericht door de drie broers Sierota en hun zus. Drie jaar later tekenen de bandleden een contract bij platenlabel Warner Bros Records. De familieleden komen uit een muzikaal nest. Ze groeien op met muziek van onder andere Coldplay, The Smiths, U2, Joy Division, Fleetwood Mac en laten zich ook door deze muzikanten inspireren.

Bandverdeling

Graham is de jongste en is de drummer. Sydney, het enige meisje van het gezin is de zangeres, Noah gaat over de bass en zingt mee op de achtergrond, Jamie is de oudste en is de zanger van de band en speelt gitaar.

Talking Dreams

Echosmith brengt in januari 2015 hun debuutalbum Talking Dreams uit. Ze scoren een hit met 'Cool Kids', het nummer dat ook in Nederland aanslaat. De opvolger van 'Cool Kids' volgt met de single 'Come Together'.


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties