A-Lijst: Alle 13 Lekker Setje

Alle 13... Lekker Setje!

Iedere zondagmiddag is Annemieke op zoek naar nummers in een bepaald thema. Afgelopen zondag was dat Alle 13 Lekker Setje!

Elke zondag geeft Annemieke in het tweede uur van de A-Lijst een specifieke opdracht mee aan de verzoekjes van luisteraars, met een link naar een gebeurtenis in de actualiteiten. Zondag vond het NK Burlen plaats, een talentenwedstrijd voor ervaren en iets minder ervaren imitators van de imponerende bronstroep van het edelhert. Het burlen van de mannetjeshert is natuurlijk bedoeld om het juiste vrouwtje te winnen zodat een perfect setje ontstaat! En in de popmuziek bestaan ook schitterende opvallende setjes… vandaar: Alle 13 Lekker Setje!


Alle 13 Lekker Setje

‘Walk This Way’, ‘Say What You Want’, ‘Blind For You’… Dit was Alle 13 Lekker Setje!

Inspiratie uit het oosten

Het NK Burlen wordt al jaren in Duitsland gehouden. Boswachter en jurylid van het evenement Henk Ruseler haalde daar ook de inspiratie om het te organiseren vandaan. Het verschil met de Oosterburen is dat er in Nederland wel een lachje van af kan! Zo komt de ene deelnemer volledig voorbereid naar de talentenwedstrijd en weet de ander niet eens dat ‘ie mee doet…Iedere zondag hoor je een nieuwe Alle 13... Heb je een goede ingeving voor de lijst? Of wil je gewoon een lekker nummer aanvragen voor de A-Lijst op vrijdag, zaterdag of zondag? Dat kan door te appen naar de gratis NPO Radio 2 app!