A-Lijst: Alle 13 Uithaal

Alle 13... Uithaal!

Iedere zondagmiddag is Annemieke op zoek naar nummers in een bepaald thema. Afgelopen zondag was dat Alle 13 Uithaal (platen met lekkere strotten)!

Elke zondag geeft Annemieke in het tweede uur van de A-Lijst een specifieke opdracht mee aan de verzoekjes van luisteraars, met een link naar een gebeurtenis in de actualiteiten. Annemieke is terug van vakantie en dook meteen weer in het nieuws! Zondag vond de jaarlijkse landgeitenkeuring plaats, georganiseerd door de Landelijke Fokkersclub Nederlandse Landgeiten. Naast de keuring was er ook de verkiezing van het mooiste dier. Dé inspiratie om de beste uithaal-platen op de A-Lijst te krijgen!

Alle 13 Uithaal

‘Mexico’, ‘Sex On Fire’, ‘Shangri La’… Dit was Alle 13 Uithaal!

Landgeitenkeuring Enkhuizen

Marcel de Kok, voorzitter van de Regionale Landgeiten Fokkerclub West Nederland, vertelt over de dag van de keuring en roept iedereen op uithaal-platen in te sturen!Iedere zondag hoor je een nieuwe Alle 13... Heb je een goede ingeving voor de lijst? Of wil je gewoon een lekker nummer aanvragen voor de A-Lijst op vrijdag, zaterdag of zondag? Dat kan door te appen naar de gratis NPO Radio 2 app!