Desray van 2 Brothers on the 4th Floor over haar strijd tegen borstkanker

Desray openhartig over proces

Bart belt met Desray van 2 Brothers on the 4th Floor. Eind vorig jaar werd er bij haar borstkanker geconstateerd.

We kennen Desray als een energieke, fitte vrouw. Hoe was het voor haar om het nieuws te horen te krijgen dat ze borstkanker had? Desray vertelt openhartig over de heftige periode, waarbij ze ineens in een molen terecht kwam van ziekenhuisbezoeken en chemobehandelingen. Ook het haaruitval en het gevoel haar vrouwelijkheid te verliezen vielen Desray zwaar. 

Goed nieuws

Inmiddels gaat het gelukkig heel goed met Desray. De operatie was geslaagd, het weefsel is onderzocht en er zijn geen cellen meer gevonden. Desray is haar artsen ontzettend dankbaar. 


"Mocht je iets voelen of denken dat er iets raars aan de hand is; ga naar de dokter en zorg dat je een echo krijgt. "


- Desray (Désirée Manders), zangeres 2 Brothers On The 4th FloorBekijk hier het interview met Desray: NPO RADIO 2 COLLECTE DRIVE-IN 

De NPO Radio 2 Collecte Drive-in begint maandag 31 augustus om 12.00 uur en duurt tot en met vrijdag 4 september 16.00 uur. Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen op onze speciale actiepagina.

Oproep

Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties