De Aan De Slag Artiesten Challenge met Roel van Velzen

tijdens 'Thuis Aan De Slag'!

Na het succes van de speciale liedjes die vorige week zijn gemaakt gaat de Artiesten Challenge nog een even door! Roel van Velzen bijt vandaag het spits af en zal binnen 2,5 uur een bijzonder nummer af hebben.

Vorige week maakte Alain Clark, Niels Geusebroek, 3JS, Miss Montreal en Henk Wijngaard al een liedje voor bepaalde groepen die een extra steuntje kunnen gebruiken in deze tijd. Vandaag gaat VanVelzen verder met deze uitdaging! Gaat het Roel lukken om binnen 2,5 uur een track te maken?


De Aan De Slag Artiesten Challenge gaat verder met vandaag: Roel van Velzen!


‘Kijken Naar Mijn Kids’

Vandaag tijdens Aan De Slag! draait Bart allemaal platen die slaan op de quarantaine. Roel haakt hier ook op in. Hij is erg gegrepen door het thuisblijven en hoe het nu is om via de online weg verbinding te maken met de mensen om hem heen. Juist nu je moet afremmen kun je kijken naar wat je hebt. Het nummer, ‘Kijken Naar Mijn Kids’ is gedraaid op NPO Radio 2 en het is hieronder te beluisteren. Ook zal het binnenkort met video verschijnen op de Facebook en Instagram van Bart!


VanVelzen is erg gegrepen door de quarantaine en schrijft ‘Kijken Naar Mijn Kids’
Om dit Facebook-bericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Aan De Slag! hoor je iedere werkdag op NPO Radio 2 tussen 09.00 en 12.00 uur!


Oproep

Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties