Henk Wijngaard schrijft nieuwe versie ‘Met De Vlam In De Pijp’ voor heel logistiek Nederland

'Thuis Aan De Slag'!

De vijfde dag van de Aan De Slag Artiesten Challenge is aangebroken en vandaag is het aan Henk Wijngaard om binnen de tijd van het programma een liedje te schrijven.

Miss Montreal, 3JS, Niels Geusebroek en Alain Clark gingen hem al voor en schreven deze week liedjes voor allerlei groepen in Nederland. Om heel logistiek Nederland een hart onder de riem te steken gaat Henk Wijngaard een nieuwe versie maken van ‘Met De Vlam In De Pijp’!


Henk Wijngaard schrijft nieuwe versie ‘Met De Vlam In De Pijp’ voor heel logistiek Nederland


Met De Vlam In De Pijp 2020

Het was even flink zweten voor Henk Wijngaard maar het is gelukt! Zijn nieuwe versie van ‘Met De Vlam In De Pijp’ is af en werd om kwart voor 12 gedraaid op NPO Radio 2. Maandag gaat in (Thuis) Aan De Slag! het initiatief door en worden meer groepen in het bijzonder muzikaal toegejuicht!


Henk Wijngaard is nieuwsgierig wat de luisteraars van ‘Met De Vlam In De Pijp’ 2020 vinden
Om dit Facebook-bericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Inmiddels heeft Henk Wijngaard ook een bijbehorende videoclip gemaakt: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Aan De Slag!

Je hoort Aan De Slag! iedere werkdag van 09:00 tot 12:00 uur op NPO Radio 2.

Oproep

Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties