Miss Montreal schrijft een ode aan minister Bruins

'Thuis Aan De Slag'!

Dag 4 van de Aan De Slag Artiesten Challenge! Bart belt met Sanne Hans (Miss Montreal) over de uitdaging.

Eerder deze week schreven 3JS, Niels Geusebroek en Alain Clark binnen 2,5 uur al liedjes voor werknemers in de zorg, zpp’ers en iedereen die ‘wacht’. Vandaag heeft Miss Montreal aangeboden om binnen een nóg kortere tijd een nummer te maken voor iemand gekozen door de NPO Radio 2 luisteraars. Dit omdat ze onderweg is met alleen haar gitaar en telefoon. Via de app kunnen mensen laten weten voor wie ze graag een liedje willen laten maken.


Sanne Hans (Miss Montreal) schrijft lied voor een NPO Radio 2 luisteraar


Minister Bruins van Medische Zorg en Sport

Er zijn veel appjes binnengekomen van luisteraars die vragen of Sanne een lied kan schrijven voor minister Bruins. Dit omdat hij gisteren tijdens het coronadebat in elkaar is gezakt door oververmoeidheid. Net als vele anderen heeft ze hier ontzettend veel begrip voor en zo schreef Miss Montreal in een korte tijd een “lieve kleine ode” aan hem en ons allemaal genaamd 'Liedje Voor Jou'.


Miss Montreal schrijft een ode aan Minister Bruins (Medische Zorg en Sport)
Om dit Facebook-bericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Oproep

Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties