Barts Classic Track NL #16: Caro Emerald - 'A Night Like This'

Barts Classic Track NL #16

Samen met Caro Emerald en producers Jan van Wieringen en David Schreurs ontleedt Bart de bomvolle Classic Track ‘A Night Like This’.

"Ik kwam behoorlijk gefuckt binnen. Ik had hier gewoon geen tijd voor. "


- Caro Emerald over het opnemen van de demo voor 'A Night Like This'Producers Jan en David hebben met beperkte middelen maar met een grote dosis aan creativiteit en natuurlijk de ijzersterke zang van Caro een hit weten neer te zetten die vol onontdekte sounds zit. Achter het mengpaneel van de Wisseloord Studio laat Bart alle losse sporen horen en bespreken ze elementen in de plaat die je waarschijnlijk nog nooit eerder gehoord had. Ook vertelt Caro onder andere over het inzingen van de track, wat eigenlijk heel gehaast ging, en over de schlager vibes die het nummer in Duitsland ineens krijgt. 

Bekijk hier Barts Classic Track NL #16: Caro Emerald - ‘A Night Like This’

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Uitgebreide podcast

Van demozangeres op de achtergrond naar platina platen die niet aan te slepen waren. In de uitgebreide podcast over ‘A Night Like This’ vertelt Caro hoe zij dolgraag wilde doorbreken, maar niet goed wist hoe ze die stap kon zetten. Ook hoor je nóg meer instrumenten die Jan en David in de track geperst hebben.

Wil je het hele gesprek van Bart met Caro Emerald terug luisteren? Check dan de podcast, die onder de naam ‘Barts Classic Track’ te vinden is op iTunes, Spotify en in de NPO Radio 2-app! 

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Classic Tracks video's van Bart vind je op zijn Facebook-pagina en in de YouTube-playlist Barts Classic Track NL.

Oproep

Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties