Barts Classic Track NL #9: VanVelzen - 'Baby Get Higher'

Barts Classic Track NL #9

Samen met Roel Van Velzen en producer Holger Schwedt en Nando Eweg ontleedt Bart de hit 'Baby Get Higher'.

"Ik moet iets bekennen. Ik heb dit live echt nog nooit zo gespeeld. "


- VanVelzen over zijn pianopartij in 'Baby Get Higher'In deze nieuwe Classic Track zit Bart in de Wisseloord Studio samen met de makers van de hit 'Baby Get Higher': Roel Van Velzen en producers Holger Schwedt en Nando Eweg. In 2006 debuteerde Roel met ‘Baby Get Higher’ op de radio en in de hitlijsten. Nu, 13 jaar later, wordt er teruggeblikt op die spannende periode door z’n grootste classic te ontleden op de mengtafel van Wisseloord. 


"Ik ging kritisch luisteren. En toen hoorde ik ineens een soort raar tikje..."


- VanVelzen over een foutje in 'Baby Get Higher'Bekijk hier Barts Classic Track NL #9 - 'Baby Get Higher': 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.In Barts Classic Track NL, de Nederlandse spinoff van Barts Classic Tracks, bespreekt Bart samen met de artiest in kwestie hoe een nummer tot stand is gekomen en is opgebouwd. In de Wisseloord Studio's ontleden ze samen laagje voor laagje parels uit de Nederlandse muziekscene. 

Meer Classic Tracks van Bart vind je op zijn Facebook-pagina, in de YouTube-playlist Barts Classic Track NL en in de YouTube-playlist Barts Classic Tracks

Ook is er de Classic Track podcast! Te vinden op iTunes, Stitcher, Spotify, nporadio2.nl/podcasts en in de NPO Radio 2-app. 

Oproep

Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties