Barts Classic Track NL #6: Charly Lownoise & Mental Theo - 'Wonderfull Days'
Barts Classic Track NL #6

04 juni 2018 11:15

Samen met Charly Lownoise & Mental Theo ontleedt Bart hun grootste hit 'Wonderfull Days'."Ja dan kon je kiezen, of lepeltje lepeltje liggen, of gewoon een hele messenla"


- Mental Theo over vrouwen scorenVan het origineel van Tony Ronald op de platenspeler tot aan sappige details over alle gekte die er die periode bij kwam kijken; Bart zit samen met jeugdhelden Charly Lownoise en Mental Theo in de Wisseloord Studio om de totstandkoming van hun grootste hit 'Wonderfull Days' stapje voor stapje door te nemen!


"Alles veranderde, waar is m'n creativiteit gebleven? "


- Charly Lownoise over de drukke periode​Check hier Barts Classic Track NL #6 over 'Wonderfull Days'. Wonderfull, met dubbel L, zodat je extra volle dagen hebt! 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.In Barts Classic Track NL, de Nederlandse spinoff van Barts Classic Tracks, bespreekt Bart samen met de artiest in kwestie hoe een nummer tot stand is gekomen en is opgebouwd. In de Wisseloord Studio's ontleden ze samen laagje voor laagje parels uit de Nederlandse muziekscene. 

Meer Classic Tracks van Bart vind je op zijn Facebook-pagina, in de YouTube-playlist Barts Classic Track NL en in de YouTube-playlist Barts Classic Tracks

Delen

Oproep


Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier


Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties