Barts Classic Track NL #5: Waylon - 'Outlaw In 'Em'
Barts Classic Track NL #5

30 april 2018 11:30

Samen met Waylon ontleedt Bart de Nederlandse inzending voor het Songfestival : 'Outlaw In 'Em'!


In Barts Classic Track NL, de Nederlandse spinoff van Barts Classic Tracks, bespreekt Bart samen met de artiest in kwestie hoe een nummer tot stand is gekomen en is opgebouwd. In de Wisseloord Studio's ontleden ze samen laagje voor laagje parels uit de Nederlandse muziekscene. 


"Toen ben ik gaan zingen. En dat sloeg in eerste instantie helemaal nergens op."


- WaylonBart zit deze keer met Waylon, de Nederlandse inzending van het Eurovisie Songfestival. Hoe is ‘Outlaw In ‘Em’ tot stand gekomen? Op een gegeven moment dacht Waylon: dit is het. Deze song ligt het meest bij z’n gevoel én is ook het meest gewaagd. “We're putting so much American on this shit, it ain't funny anymore.” werd gezegd tijdens het schrijfproces. Alles wat je in het nummer hoort is een grote metafoor voor de American lifestyle.

'Precious Moments' op Camping 't Haasje

Waylon vertelt Bart over zijn muzikale roots en hoe hij in de muziekwereld terecht is gekomen. “Ik kon echt niet zingen.” zegt Waylon. Maar toch was hij vanaf het begin al heel ambitieus. De aanhouder wint!Meer Classic Tracks van Bart vind je op zijn Facebook-pagina, in de YouTube-playlist Barts Classic Tracks en in de YouTube-playlist Classic Track NL
Oproep


Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier


Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties