Lekker over muziek ouwehoeren met Alain Clark!
Bad Therapy, eerste singletjes en een jam sessie!

05 januari 2018 12:47

Twee jaar lang heeft Alain Clark in Los Angeles gewerkt aan zijn nieuwe album ‘Bad Therapy’. Het is uitgekomen op 24 november 2017.


Bad Therapy

Het nieuwe album gaat voornamelijk over relaties, en het gaat meerdere kanten op. Zo raakt het vorige en huidige relaties. “Liedjes zijn foto’s van een bepaald moment van je leven, een soort tijdcapsule.” Wanneer Alain een nummer live speelt kan hij het verhaal achter zo’n foto opnieuw vertellen op steeds andere manieren, het verhaal is niet minder waar omdat het langer geleden gebeurd is.Empty Chair

De 5e track van het album, ‘Empty Chair’, gaat over een relatie die er niet meer is. De lege stoel in het nummer staat hier voor. “The sheets have been washed but they still smell of tears and perfume”. Het is belangrijk dat je in een liedje niet merkt dat er is gezocht naar woorden die rijmen. Nummers moeten heel verhalend en eerlijk zijn.Jammin’!

Buiten de uitzending gingen Bart en Alain nog eventjes jammen op piano. Zo speelden ze onder andere ‘New York State of Mind’ van Billy Joel en 'Gypsy Woman' van Crystal Waters.Om dit Facebook-bericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Oproep


Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier


Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties