Ook Bart gaat naar het Eurovisie Songfestival!

Waylon gaat naar het ESF en Bart gaat mee!

Inmiddels is het bekend dat Waylon namens Nederland naar het Eurovision Songfestival gaat. Net als vorig jaar gaat Bart mee om live vanuit Lissabon Aan De Slag! uit te zenden!

Eurovisie Songfestival 2018

Van 8 tot en met 12 mei is Waylon in Portugal te vinden. Hij is enorm gedreven. Volgens hem is het ESF als de Olympische Spelen, maar dan voor artiesten. Bart belde met Waylon om bekend te maken dat hij ook meegaat. Iedere dag zal Waylon aanschuiven om zijn eigen plaatjes te draaien.Waylon

Gisteren is de video uitgebracht met daarin hints naar wie dit jaar Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Song Festival. Al heel snel kwam de naam Waylon naar boven vanwege de aanwijzingen die perfect op hem aansloten. Om 12:30 werd het officieel bekendgemaakt, Waylon gaat naar het ESF!

Common Linnets

In 2014 stond Waylon ook op het songfestival. Met de band Common Linnets speelden zij het nummer ‘Calm After The Storm’. Uiteindelijk werden zij tweede!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Concurrentie

Op dit moment hebben drie andere landen hun artiest gekozen. België gaat met Laura Groeseneken naar het festival, Finland met Saara Aalto en Aisel vertegenwoordigd Azerbeidzjan.

Vorig jaar

Vorig jaar vertegenwoordigde OG3NE Nederland op het ESF. Zij werden elfde met het nummer ‘Lights and Shadows’. OG3NE was ook iedere dag van het festival een uur aanwezig in de studio bij Bart om hun favoriete tracks te laten horen.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Volg Bart:
Facebook: bartradio2
Instagram: bartradio2
Twitter: bartradio2

Oproep

Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties