Herkent Guus Meeuwis zijn eigen intro's?
Aan De Slag! met Guus Meeuwis!

26 mei 2017 13:40

Een gastoptreden bij de Toppers, een plek in de line-up van Pinkpop, een nieuwe reeks Groots met een zachte G-concerten én een nieuwe single. Genoeg bij te praten met Guus Meeuwis!


Eerste singletje 

We vragen artiesten die voor het eerst te gast zijn in Aan De Slag! altijd even naar hun eerst gekochte singletje. De eerste plaat die Guus kreeg was heel toepasselijk 'Guus Kom Naar Huus' van zijn oma, maar de allereerste single die Guus zelf kocht was Shaken Stevens - ’Green Door’. 

En je mag het eigenlijk niet vragen, maar Bart vroeg Guus ook even naar eigen nummers die volgens hem het best gelukt zijn. En welke eigen tracks vindt hij minder? De Introquiz 

Herkent Guus zijn eigen nummers wanneer we hem minder dan 1 seconde van de intro laten horen? Muzikale opvoeding 

Hoe zit het met de muzikale opvoeding in huize Meeuwis? Een gedeelte van wat zijn kinderen luisteren begrijpt Guus niet meer, maar er zitten ook oude klassiekers zoals Guns ’n Roses bij.
"Tijd is niet de maatstaf, maar kwaliteit"


- Guus MeeuwisVanavond staat Guus in de Johan Cruijf Arena bij de Toppers, waar hij een medley zal doen, en volgende week treedt Guus voor het eerst op op Pinkpop. 8, 9, 10, 11 en 13 juni is het weer tijd voor zijn eigen concerten: Groots met een zachte G! 
Oproep


Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier


Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties