OG3NE te gast bij Aan De Slag!
Lisa, Amy & Shelley oftewel OG3NE in de studio!

07 maart 2017 12:21

De songfestivalinzending van OG3NE draait nu een paar dagen op de radio. De dames schuiven aan bij Aan De Slag! en vertellen wie zij als grootste concurrent zien in Kiev.


Een soort staatsgeheim

Afgelopen vrijdag nog hadden we nog de primeur van het songfestivalnummer 'Lights And Shadows', waarmee OG3NE Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Nu schuiven de zusjes aan om te vertellen over de lancering van het nummer. Ze zijn opgelucht dat ze er niet meer zo geheimzinnig over hoeven doen. "Het was een soort staatsgeheim", aldus Amy. "We hoeven nu ook niet meer bang te zijn dat we het per ongeluk fluiten", vult Lisa aan.
Niet op Frankrijk stemmen

Wanneer Bart de meiden van OG3NE vraagt welk concurrerend songfestivalnummer zij het mooist vinden, antwoordt Shelley dat ze de inzending van Frankrijk er mooi vindt. Lisa en Amy zijn het ermee eens. Het nummer 'Requiem' van zangeres Alma kan zomaar hoge ogen gaan gooien, al staat Italië vooralsnog bovenaan bij de bookmakers, gevolgd door Zweden en Rusland. Hoe kunnen we ervoor dat Frankrijk niet het Songfestival wint? "Allemaal niet op Frankrijk stemmen", lacht Shelley.Om deze Twitter-post te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Oproep


Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier


Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties