Over Evelien en Marisa


 
Evelien de Bruijn

Evelien de Bruijn (1974) is zestien jaar als ze voor het eerst haar droom uitspreekt om in de media te gaan werken. Ze woont dan tegenover het mediapark in Hilversum en hoopt ooit 'aan de overkant' aan de slag te kunnen. Als ze die kans zo'n drie jaar later krijgt pakt ze hem met beide handen aan.

Vol overgave stort ze zich in het radioleven van 3FM. Het begint met telefoontjes aannemen en bumalijsten tikken, later leert ze teksten te schrijven, produceert ze vele radio-uitzendingen op locatie en ze mag in de nacht als dj aan de slag. Als ze in 1999 moeder wordt, besluit ze het onregelmatige radioleven achter zich te laten. Haar draai vinden in de muziek en televisiewereld lukt echter niet. Ze wil terug naar haar oude liefde 'radio'. Daarom gaat ze aan de slag bij Radio M Utrecht, waar ze een aantal jaar het ochtendprogramma presenteert en veel verslaggeving doet.

In 2006 lonkt de televisie weer. Als Evelien het nieuwsprogramma van RTV Utrecht presenteert en wordt opgemerkt door de makers van Hart van Nederland besluit ze naar Amsterdam te gaan. Tien jaar na de overstap naar televisie gaat Evelien opnieuw live radio maken. Van 00.00-02.00u op NPO Radio 2, in 't Wordt Nu Laat. De combinatie van radio en televisie maken is voor haar 'Best of both worlds'.

 


Marisa Heutink

Marisa Heutink (1978) had in haar jeugd twee ambities: Radio-DJ worden én psycholoog.

Ze begon haar landelijke radiocarrière in 2003 in het talententraject van 3FM en werkte vervolgens voor RTL, SBS en Arrow Classic Rock. Na zeven jaar radiomaken kreeg ze de behoefte om zich tevens te ontwikkelen in een andere richting en studeerde ze af in de Toegepaste Neuropsychologie. Sinds september 2014 vervult ze haar jeugddroom en verdeelt ze haar tijd tussen psychologie, voice-overwerk en het presenteren van radioprogramma's op NPO Radio 2 voor WNL.