Zaterdag in Spijkers met Koppen
een show met...

30 mei 2017 11:01

Zaterdag 23 september in Spijkers met Koppen terug in The Florin met live een muzikale ode aan Aretha Franklin door de Nederlandse Queen of Soul, Shirma Rouse
Thareyck Martina


! Spijkers met Koppen, zaterdag 23 september

12.00-14.00 uur, Radio 2 vanuit café The Florin in Utrecht


Presentatie: Felix Meurders en Dolf Jansen.

(Iedereen is van harte welkom!! Toegang gratis.)


Optredens: Shirma Rouse


De zoon van Ellen Dikker werd gescout door Ajax en dat had gevolgen voor het hele gezin. Ellen Dikker schreef daarover het boek “De kleine Messi”.

Het eigen risico in de zorg blijft gelijk en we gaan er volgend jaar allemaal op vooruit. Toch is SP-voorman Emile Roemer niet onder de indruk.

Dieren-filosoof Eva Meijer vindt dat we de dieren serieus moeten nemen met hun eigen taal en cultuur.

Wat gebeurt er als je off-line gaat in een wereld die voortdurend online is? Hans Schnitzler schreef daarover in “Kleine filosofie van de digitale onthouding”.

Gabriel Eisenmeijer volgde met zijn camera jaren lang het leven orkestleider Kyteman en zijn muzikanten

Aandacht voor de Duitse verkiezingen met oud-correspondent Wouter Meijer en Britta Hosman. Zij maakte een uitzending over de verkiezingen met de spraakmakende Duitse komiek Jan Böhmermann.

En kapper Alberto Vermicelli uit de Vlaamse kinderserie Samsom en Gert heet in het dagelijks leven Koen Crucke en hij begon zijn werkzame leven als….. kapper.Er is cabaret door Oscar Kocken, Kiki Schippers, Jeroen Woe en Hanneke Drenth. De columns zijn van Thijs van Domburg en Martijn HilleniusLaat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties