Programma
BNNVARA

Jacqueline Govaert over uitje Krezip naar U2 in Las Vegas: "Het was zo overweldigend"

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Jacqueline Govaert over uitje Krezip naar U2 in Las Vegas: "Het was zo overweldigend"

Afgelopen weekend waren de bandleden van Krezip afgereisd naar Las Vegas om hun drummer te zien optreden met U2. Frontvrouw Jacqueline Goveart doet enthousiast verslag van het tripje bij JW Start Op.

Jan-Willem en Jeroen hebben ’s ochtends een trotse Jacqueline Goveart aan de lijn. Haar Krezip-collega Bram van den Berg vervangt momenteel drummer Larry Mullen Jr. bij de concertreeks van U2 in The Sphere in Las Vegas. Met de hele band was Jacqueline afgereisd naar de Amerikaanse gokstad. “Het was zo overweldigend”, vertelt ze over het spektakel wat ze te zien kreeg. “Ik kan het bijna niet beschrijven.”

Komt Bram nog terug?

Aangemoedigd door Jeroen en Jan-Willem doet Jacqueline toch een poging om te omschrijven hoe de ervaring was. Een van de hoogtepunten was dat Krezip rechtstreeks door Bono werd toegesproken. “I promise we’ll get him back to you”, beloofde de U2-zanger. “But I don’t know in what shape.” Volgens Jacqueline hebben ze het er nog niet met Bram gehad over of hij terugkomt na dit avontuur. “Het is zo groot wat er allemaal gebeurt dat dit soort dingen er niet toe doen. We zijn muziekgeschiedenis aan het schrijven.”

Jacqueline Govaert blikt terug op band-uitje naar U2 in Las Vegas: "Het was zo overweldigend"

Ster advertentie
Ster advertentie