Programma
AVROTROS

Ronnie Flex en FLEMMING over De Vrienden van Amstel LIVE: 'Qua songs staat alles wel vast'

  1. Nieuwschevron right
  2. Ronnie Flex en FLEMMING over De Vrienden van Amstel LIVE: 'Qua songs staat alles wel vast'

Flemming en Ronnie Flex kwamen langs in de studio tijdens Aan De Slag! om te praten over hun avontuur bij De Vrienden van Amstel LIVE!

Het nieuwe nummer van Ronnie Flex, FLEMMING en Zoë Tauran heet Alles Op Gevoel. Nu vraagt Corné zich af: gaan jullie bij Vrienden van Amstel het een beetje doen op gevoel of is alles een beetje gekaderd? "Qua songs staat alles wel vast, maar doordat het veertien shows zijn ga je toch altijd een beetje variëren. Als iets werkt zal je het ook voor de rest van de shows doen", vertelt FLEMMING. Ronnie Flex vertelt verder: "Ik ben ook sowieso een gevoelsmens. Mijn leven is één lange zondag. Ik word wakker en ik zie het wel."

'Het is wel een test'

Zijn Ronnie en FLEMMING klaar voor alle shows? "Het is wel een test, maar ik vind het altijd heel erg leuk om jezelf een beetje uit te dagen. Het feestje mee te pakken, maar wel te blijven presteren", aldus FLEMMING. "Het leuke van dit jaar is dat er veel vette artiesten meedoen. Er komen veel vette samenwerkingen aan, maar we mogen het alleen nog niet delen. We houden het nog even geheim."

Hoelang zijn ze al bezig met de voorbereidingen? Je hoort het hele gesprek hieronder:

Luister hieronder naar het nieuwe nummer van Ronnie Flex, FLEMMING en Zoë Tauran:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie