Programma
BNNVARA

John Mayer-fan Joske was gister bij concert: "Nog nooit zoiets meegemaakt"

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. John Mayer-fan Joske was gister bij concert: "Nog nooit zoiets meegemaakt"

Joske Meerdink is megafan van John Mayer en was gister bij zijn concert in de Ziggo Dome. Vanavond gaat ze weer, en als we Mayer zelf moeten geloven, gaat hij uitpakken vanavond...

Joske vertelt vanmorgen in een belletje met Jan-Willem en Jeroen over het concert van gister. Mayer doet een solo-tour, en dus staat hij in zijn eentje op het podium. Vanavond staat hij weer in de Ziggo Dome voor het tweede en laatste concert van de reeks. “Voor iedereen die vanavond gaat: je hebt nog nooit zoiets meegemaakt. Hij doet zo’n andere show", vertelt Joske aan de telefoon.

Beetje als Michael Jackson

Als we Joske én Mayer moeten geloven, kunnen de concertbezoekers vanavond een spektakel verwachten. Mayer vertelt gister dat hij het stiekem heel leuk zou vinden om met rook uit het podium omhoog te komen en dan een vette gitaarsolo te spelen, een beetje als Michael Jackson. Het was eigenlijk een grapje. “Maar daarna zei hij: ‘Fuck it, ik ga het gewoon doen, hoeveel geld het me ook kost: jullie zien me morgen opkomen vanuit het podium.’”

Check hieronder het volledige fragment!

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op! iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie