NPO Radio 2 TopSongs

Krezips Jacqueline Govaert in Malmö verrast met NPO Radio 2 TopSong

foto: Chantal Koolhoven
  1. Nieuwschevron right
  2. Krezips Jacqueline Govaert in Malmö verrast met NPO Radio 2 TopSong

Krezips nieuwe single Attention is deze week uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong. En dat klinkt Jacqueline Govaert natuurlijk als muziek in de oren: "De mensen kunnen hem deze week heel veel horen, wat een bofkonten!"

Het is je misschien niet ontgaan: Krezip-zangeres Jacqueline Govaert is dit jaar voor het eerst commentator op het Eurovisie Songfestival. De zangeres bevindt zich momenteel in het Zweedse Malmö en kan daarom fysiek aanschuiven bij Aan De Slag! Daar wordt meer besproken dan alleen de uitslag van de tweede halve finale van het Songfestival; Bart verrast de zangeres namelijk met het nieuws dat de nieuwe Krezip-track Attention is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong. "Ik ga meteen de band bellen!", reageert Govaert.

Video niet beschikbaar

Attention

Krezip schrijft nieuwe songs nadat de band 2 jaar geleden wordt gevraagd om muziek te maken voor de dramaserie Máxima. Uit dat verzoek rolt een compleet album: Music For Máxima, waarmee de Tilburgse band voor elke aflevering een track uit hun muzikale mouw tovert.

Op het album moeten we nog een week wachten, maar in aanloop naar de release geeft Krezip alvast een voorproefje in de vorm van drie nummers. De eerste single die ze uitbrengen is Attention, dat hoort bij de periode dat Maximá voor het eerst te maken krijgt met opdringerige pers.

Op 12 april is Krezip te gast bij Jan-Willem Start Op! waar ze Attention live spelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve Attention ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie