NPO Radio 2 TopSongs

Blackbird laat horen blijvertje te zijn met TopSong Stay Or Go

foto: Persfoto - Blackbird
  1. Nieuwschevron right
  2. Blackbird laat horen blijvertje te zijn met TopSong Stay Or Go

Drie jaar na het verschijnen van haar titelloze debuutalbum heeft zangeres Blackbird eindelijk de opvolger voltooid. De nieuwe single is Stay Or Go, die een week lang NPO Radio 2 TopSong is!

De in Den Bosch geboren Merel Koman is inmiddels al een paar jaar bezig met het uitbrengen van muziek, geheel op eigen kracht. Onder de artiestennaam Blackbird (Engels voor merel) bracht ze al enkele singles, EP’s en zelfs een volledig album uit. Deze maand is haar tweede album Pink Shades verschenen, met daarop de single Stay Or Go. Wat ons betreft, mag ze blijven — een week lang zelfs, want het liedje is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Blackbird op tournee

Misschien denk je na het horen van deze TopSong wel: “Nou, dat klinkt effe lekker uit die speakers! Treedt die meid ook nog ergens op?” Het antwoord op de vraag luidt: “Jazeker!” Blackbird presenteert haar album Pink Shades op 12 december in Bitterzoet in Amsterdam. In februari en maart trekt ze door de rest van het land, waarbij ze achtereenvolgens Utrecht, Nijmegen, Groningen, Rotterdam, Alkmaar, Den Haag, Venlo en Hengelo aandoet.

Bart kondigt TopSong van Blackbird aan

Luister hieronder naar Stay Or Go:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je behalve Stay Or Go ook alle andere TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie