Muzieknieuws

Bekijk hier de Super Bowl-set van Usher met o.a. Alicia Keys

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Bekijk hier de Super Bowl-set van Usher met o.a. Alicia Keys

Op 11 februari 2024 vond de Super Bowl plaats, de finale van de American football-competitie. Elk jaar wordt een legendarische artiest uitgenodigd om de Halftime Show te vullen met muziek, en dit jaar was dat niemand minder dan Usher.

Elk jaar wordt er voor de finale van de American football-competitie een legendarische artiest uitgenodigd om de Halftime Show te vullen met muziek. Dit jaar was dat niemand minder dan Usher.

Nostalgisch

Usher bracht vorige week nog nieuw album Coming Home uit, maar zong geen een van de nummers van dit album. In plaats daarvan speelde hij en uiterst nostalgische set met nummers als Caught Up, Yeah! en Confessions.

Verrassing

De Amerikaanse R&B-artiest was niet alleen te zien op het podium. Zo verraste hij het publiek onder andere met will.i.am uit voor OMG, H.E.R. voor U Got It Bad en niemand minder dan Alicia Keys voor My Boo. Dit laatste nummer brengen de twee samen uit in 2004 en staat op Ushers album Confessions. Keys geeft het publiek nog een extra cadeautje als ze If I Ain't Got You zingt en speelt op de piano. Check hieronder het optreden van Usher met onder andere Alicia Keys!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie