Muzieknieuws

Jennifer Lopez keert 'terug naar liefde' met Can’t Get Enough

foto: Still YouTube
  1. Nieuwschevron right
  2. Jennifer Lopez keert 'terug naar liefde' met Can’t Get Enough

Jennifer Lopez is terug! Na bijna een decennium brengt de zangeres op 16 februari haar negende album uit. Tot die tijd kunnen fans alvast genieten van de eerste, gloednieuwe single van de plaat, Can’t Get Enough.

Dat J.Lo goed heeft nagedacht over haar nieuwste single mag duidelijk zijn. In Can’t Get Enough maakt de zangeres gebruik van meerdere samples, waaronder nummers van Sean Paul en The Carpenters, en geeft ze credits aan maar liefst zestien songwriters.

Gedoemd te mislukken

In de clip verwijst Lopez op speelse wijze naar haar eerdere huwelijken. De clip begint bij het huwelijk van de zangeres met een onbekende man. Maar naarmate de festiviteiten vorderen, wisselt de echtgenoot. Vrienden en familie van het bruidspaar beoordelen aan de zijlijn hoeveel kans van slagen de kersverse paren hebben (spoiler: bar weinig). En oplettende kijkers kunnen bij het gooien van het boeket zelfs de woorden "vang het niet, het is vervloekt" opvangen. De clip eindigt met een fast forward naar een sessie bij de therapeut, waarbij de bruid een hoop verwijten naar haar hoofd krijgt. Wordt vervolgd…

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nu en toen

Can't Get Enough is de eerste single van Lopez' negende album This Is Me... Now, dat op 16 februari uitkomt. De plaat is haar eerste studioalbum sinds A.K.A. uit 2014 en is, zoals de titel al doet vermoeden, een knipoog naar het derde studioalbum van de zangeres, This Is Me… Then (2002). In dat album bezingt Lopez haar relatie met Ben Affleck. De acteur duikt niet alleen op in de lyrics, maar is ook te zien in de videoclip van de hit Jenny from the Block. Als ultiem bewijs van haar liefde draagt J.Lo ook nog eens een nummer aan haar geliefde op, getiteld Dear Ben.

De uitgebreide liefdesverklaring kan niet voorkomen dat de relatie in 2004 op de klippen loopt. Maar wat in het vat zit verzuurt niet; in 2021 komen Lopen en Afflec opnieuw bij elkaar. 'Bennifer' stapt een jaar later zelfs in het huwelijksbootje. Als kers op de (huwelijks)taart komt er nu dus een vervolg op J.Lo’s ode aan haar beau. Op This Is Me... Now zal de zangeres - met titels als Mad in Love en Greatest Love Story Never Told - hoogstwaarschijnlijk opnieuw haar partner in het zonnetje zetten.

'Mijn grootste fan'

Op de rode loper van de Golden Globes doet ze alvast een boekje open over haar aankomende plaat. "Ik denk dat het sommige mensen zou kunnen verrassen", verelt Lopez tegen Variety. “Het is absoluut een soort metaverhaal over de reis die nodig is om van liefdesverdriet terug te keren naar liefde. Ik ben een beetje een expert, zou je in een oprechte manier kunnen zeggen. Niet zozeer over het huwelijk, maar over bruiloften.”

De eerste videoclip valt bij haar man in ieder geval in de smaak: "Hij ziet mij als een kunstenaar", zegt Lopez. "Hij is mijn grootste fan en mijn grootste supporter, net als ik van hem."

Ster advertentie
Ster advertentie