Muzieknieuws
BNNVARA

Miss Montreals gloednieuwe Samen Één is 'song van acceptatie'

foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreals gloednieuwe Samen Één is 'song van acceptatie'

Miss Montreal heeft nieuwe muziek! En daarmee gelijk een hele mooie levensles: er is meer in het leven dan alleen maar werken.

Het was even stil rondom Miss Montreal na haar laatste NPO Radio 2 TopSong Altijd Onderweg, maar vanochtend bracht ze goed nieuws in Jan-Willem Start Op! Door de wind, door de regen, dwars door alles heen komt de ze namelijk met een nieuwe single: Samen Één. Of het een voorbode is voor een nieuwe plaat? Dat laat Miss Montreal nog even in het midden. "Daar kan ik nog niks over zeggen, maar ik kom wel met heel veel nieuws. Volgende week al", vertelt Miss Montreal.

Meer in het leven dan werken

Samen Één klinkt als een romantisch liedje, maar het is vooral een song van acceptatie. Mét een levensles: er is méér dan alleen maar werken. "Eerder dacht ik alleen maar: ik moet werken, werken en bouwen", vertelt Miss Montreal. Tegenwoordig maakt ze zich veel minder druk. "Dat is allemaal ontstaan door mijn huidige vriend. Ik ben nu wel echt een heel blij mens. (...) Ik vind het gewoon mooi dat je ervoor uit durft te komen dat er meer is in het leven dan alleen maar muziekmaken en je druk maken. Want ik ben naast Miss Montreal ook een vrouw, ik word 40, dus ik ben heel blij dat ik ook heb lopen bouwen in m'n privéleven."

Bekijk hieronder het hele gesprek:

Video niet beschikbaar

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op! iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie