Muzieknieuws

Anouk geeft twee unieke concerten in Ziggo Dome

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Anouk geeft twee unieke concerten in Ziggo Dome

Concerten van Anouk zijn altijd een bijzondere belevenis, maar nu heeft de Haagse zangeres wel iets heel bijzonders in petto. Ze geeft in het voorjaar van 2024 twee totaal uiteenlopende shows in de Ziggo Dome.

De één houdt meer van hard, de ander meer van zacht. Zo is het ook met de muziek van Anouk. Enerzijds heb je prachtige ballads als Sacrifice, Michel, Birds en Lost, anderzijds lekkere rocksongs als Nobody’s Wife, R U Kiddin’ Me, Everything en Girl. Liefhebbers van het meer intieme repertoire kunnen op woensdag 29 mei in de Ziggo Dome terecht voor een speciale show met het Metropole Orkest, genaamd Deena.

Jim

Geef je meer de voorkeur aan Anouks uptempo gitaarnummers en een vette lichtshow? Dan kun je Anouk op 1 juni in dezelfde Amsterdamse concertzaal zien met een eveneens eenmalige show, genaamd Jim. Tijdens die show zie je Anouk in haar meest rauwe vorm, bijgestaan door haar trouwe begeleidingsband. De kaartverkoop voor beide concerten start vrijdag 15 september om 10.00 uur.

Anouk in de Top 2000

Hou je van zowel de zachte als de harde kant van Anouk? Dan wordt jouw muzieksmaak goed vertegenwoordigd in de NPO Radio 2 Top 2000. Anouk staat maar liefst tien keer in de lijst. Haar hoogste notering is haar doorbraakhit Nobody’s Wife, in de editie van 2022 terug te vinden op nummer 173.

Ster advertentie
Ster advertentie