Ekdom In De Ochtend

Elv-is jarig! Nog onder ons?

  1. Nieuwschevron right
  2. Elv-is jarig! Nog onder ons?

Elvis Presley zou vandaag 81 jaar oud zijn geworden. Of ís hij 81 geworden? Elv-is gewoon nog in leven? Zou toch goed nieuws zijn, want wat heeft die man mooie platen gemaakt!

Gefeliciteerd allemaal met Elvis Presley. De rock 'n roll-held kwam op 8 januari 1935 ter wereld en dat betekent dat hij 81 jaar oud zou zijn geworden. Genoeg reden om 'Return To Sender' en 'A Little Less Conversation' te draaien in Ekdom in de Ochtend, ook omdat het hele fijne liedjes zijn.

Elvis, 1935-1977?

Helaas is Elvis ons in 1977 veel te vroeg ontvallen. Tenminste! Dat is wat het grootste deel van de wereld gelooft, maar er is ook een club mensen die nogal hardnekkig beweren dat Elvis gewoon nog onder ons is.

Gerard lachte daar altijd hard om, tot hij een artikelt las in het AD over Matthijs Kleyn, die ervan overtuigd is dat Elvis nog leeft en afgelopen kerst nog op Graceland is gespot. We belden Matthijs die werkelijk waar in een paar minuutjes álle theorieën kon oplepelen.

Het begon dus allemaal met president Nixon die Elvis in zijn Oval Office ontving en hem schijnt te hebben beëdigd als undercover FBI-agent. Maarja... hoe zet je de grootste ster ter wereld aan het werk als agent? Door iedereen te laten geloven dat hij er niet meer is! En zo begon het hele verhaal...

Elvis is Jon Cotner?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het filmpje is gemaakt door een gekkie, maar toch heeft hij wel een punt. De heer Jon Cotner is nooit eerder gespot tot na het overlijden van... Elvis Presley (je raadt het al). Daarnaast heeft het gezicht van Jon veel overeenkomsten met het gelaat van Elvis. Eén en één is twee, dus is Elvis nog in leven. Toch?

Elvis in Home Alone (1990)

In de film Home Alone uit 1990 is bijvoorbeeld een figurant gespot in onderstaande scène. Die lijkt niet alleen op een Elvis op leeftijd, maar hij doet ook nog eens een signature move. Kijk dan!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer conspiracy

Zo zijn er nog wel heel veel meer bewijzen dat Elvis nog ergens op een tropisch eiland rondhangt en dus de 81 jaar heeft aangetikt. Wij laten het maar in het midden, zeker als Matthijs zo overtuigd is.

In ieder geval: gefeliciteeeeeerd!

Ster advertentie
Ster advertentie