Programma

'En Dan Kan Ik Niks'

  1. Nieuwschevron right
  2. 'En Dan Kan Ik Niks'

Vanwege de overweldigende reacties op het nummer 'En Dan Kan Ik Niks' van Normaal op de Stemfinaledag, verschijnt de akoestische versie nu op single.

Speciale versie

Op de laatste dag van de Top 2000-stemweek waren Normaal-zanger Bennie Jolink en Normaal-gitarist Jan Wilm Tolkamp op bezoek om bij Wouter van der Goes een speciale akoestische versie van 'En Dan Kan Ik Niks' te vertolken in het Top 2000 Café. Het liedje wist veel van onze luisteraars te beroeren.

Eerbetoon

Jolink en Tolkamp schreven het nummer als eerbetoon aan alle vrienden en kennissen die overleden aan kanker. Vandaar dat de opbrengst van de single wordt gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding. De nieuwe versie van 'En Dan Kan Ik Niks' verschijnt donderdag digitaal als single. Bennie Jolink vertelde in Wout2day over de overweldigende reacties die hij kreeg op het nummer.

Afscheidsconcert

Vanaf zaterdag 5 december kun je op NPO Radio 2 een week lang kaarten winnen voor het afscheidsconcert van Normaal. Onder de naam Ajuu, De Mazzel geeft de rockband uit de Achterhoek op 19 december een afscheidsconcert in de Gelredome in Arnhem.

Bekijk de live-versie van 'En Dan kan Ik Niks' hierboven.

Ster advertentie
Ster advertentie