Programma

Bericht van Adam Lambert

  1. Nieuwschevron right
  2. Bericht van Adam Lambert

Bart Arens heeft vandaag een grote verrassing voor nieuwslezeres Carmen Verheul: een videoboodschap van Adam Lambert. Ze is zijn grootste fan.

Opblaasbare Adam Lambert

Als Bart na het nieuwsbulletin aan Carmen vertelt dat hij een cadeautje voor haar heeft, gokt ze direct dat het iets met Adam Lambert te maken heeft. Met een opblaasbare versie van de zanger zit ze er toch ver naast. Bart heeft niet alleen twee kaartjes voor de show voor haar geregeld, maar ook nog een persoonlijke videoboodschap van de zanger! Dit had Carmen echt niet aan zien komen en haar reactie is dan ook goud waard: "Oh mijn god, nu ga ik flauwvallen. Dit vind ik echt te gek."

Speciaal voor Carmen

Carmen is niet zomaar een fan van Adam Lambert, maar al vanaf dag één dat hij op het podium van American Idol staat, volgt ze de zanger. Carmen noemt zichzelf zelfs zijn Nederlandse manager. Er is dan ook niks mooiers dan een persoonlijke boodschap van Adam Lambert. "Bedankt Carmen dat je altijd een manier hebt gevonden om mij te supporten. Ik draag dit concert speciaal op aan jou."

Boodschap Adam Lambert voor Carmen

Onze nieuwslezeres Carmen Verheul is zonder twijfel de grootste fan van Adam Lambert in Nederland. En daarom heeft hij speciaal voor haar een videoboodschap opgenomen! Straks ook de beelden van haar reactie. :)

Posted by Aan De Slag met Bart Arens on woensdag 25 november 2015
Ster advertentie
Ster advertentie