Top 2000 Stemweek: 1 t/m 8 december
Wat stem jij erin?

09 oktober 2017 10:47

Je kunt weer helemaal los met het maken van een muzieklijstje, want de Top 2000 Stemweek gaat van start op vrijdag 1 december!


Lijst der lijsten

Het is weer die tijd van het jaar: de klok gaat een uur terug, supermarkten worden overspoeld met kruidnoten en de voorpret voor hét radio-evenement van het jaar barst weer los. Vrijdag 1 december start de stemweek voor de negentiende editie van de NPO Radio 2 Top 2000. Een week lang heb je de tijd om te bedenken welke platen jij graag in de lijst der lijsten wil terughoren.

Stemweek

Dit jaar rijden onze dj's weer met de Top 2000 Stembus door het hele land! Gedurende de Stemweek staat de Top 2000 Stembus elke dag op een andere locatie en helpen onze Busboys Paul Rabbering en Frank van 't Hof luisteraars met keuzestress uit de brand.

Helden van de Top 2000 

Hoe sluiten wij de Top 2000 Stemweek feestelijk af? Met Helden van de Top 2000 natuurlijk! Op 8 december 2017 vindt de tweede editie van Helden van de Top 2000 plaats in AFAS Live in Amsterdam. Bløf, Douwe Bob, 3JS, Miss Montreal, VanVelzen, Rondé en DI-RECT zingen nummers van hun Top 2000-helden. Daar wil je bij zijn!

Helden van de Top 2000
Vrijdag 8 december, AFAS Live 


Delen

Laat een reactie achter
Plaats reactie9 Reacties

Geschreven door:   Theo Mars 13 uur geleden

Waar vind ik de lijst waaruit ik kan kiezen voor de SAMENSTELLING van de top 2000 ??????


Geschreven door:   Ina van den Brink gisteren - 11:17 uur

Zit al weer vol spanning te genieten van de voorpret van de top 2000 van dit jaar. Heerlijk vooruitzicht.
Ga dan ook zeker stemmen en luisteren natuurlijk. Alleen jammer dat het ook in de nacht wordt uitgezonden. Doordat ik moet werken kan ik niet luisteren altijd.
Veel plezier jullie allen met de voorbereidingen van de top 2000


Geschreven door:   Johan Bosch 2 dagen geleden - 18:23 uur

Ben 10 jaar geleden naar Duitsland geimmigreerd en eenn vrijetijdspark begonnen. Maar de Top 2000 blijft ieder jaar het muziekale hoogtepunt.
Eigenlijk de laatste week van November, want dan kunnen alle 21 medewerkers hun lijst bij mij inleveren ( Allemaal Duitsers) . Meeste stemmen gelden en die top 10 mail ik dan door naar Hilversum.
Ze begrijpen niets van wat er die week gezegt wordt op de Radio Maar horen wel hun lied voor bij komen. Echt gaaf om de reacties te zien.


Geschreven door:   hj 2 dagen geleden - 17:00 uur

Kevin, je kan op 25.000 nummers stemmen, want er is altijd vrije keus.


Geschreven door:   Jos 3 dagen geleden - 15:41 uur

Weer 15 voorgeprogrammeerde nummers en 5 vrije keuze's?


Geschreven door:   Nancy Kost-Geugjes 4 dagen geleden - 11:45 uur

Ik wil naar t Cafe met gezellige Muziek vrienden in 2017 hoe en wanneer kan Ik kaarten bestellen Ik wil er graag 4


Geschreven door:   André 13 november 2017 - 21:18 uur

Hallo Radio2 dj's,

De Top2000 is in mijn ogen niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Een fantastisch evenement dat bol staat van herinneringen, gebeurtenissen en mijlpalen in ieders leven. Het is één groot feest en het bloed begint al te kriebelen bij het uitkijken naar de stemweek. De uitzending zelf vliegt tijdens deze periode in mach 3 snelheid aan je voorbij. Een periode waarin ik altijd slaap tekort kom, maar dat slapen we in het nieuwe jaar wel weer bij. Ondanks de weinige slaap wil ik jullie dringend verzoeken om bij de publicatie van DE LIJST in ieder geval uitzenddatum en uitzendtijd te vermelden achter ieder nummer! Dan pak je n.l. snel de draad weer op na een beetje slaap. Alvast bedankt voor jullie medewerking hieraan!

Gerard; Je kan de lijst toch downloaden vanaf de Radio2 site en dan uitprinten? Ook kan je DE LIJST volgen op de site van Radio2.


Geschreven door:   Gerard van den Broek 12 november 2017 - 17:17 uur

Hallo Fans,
Vorig jaar was er geen papieren versie beschikbaar van ' De Lijst' in de landelijke media.
Dat was echt NIET LEUK! en dan druk ik me nog mild uit.
Want die hoort tijdens die periode gewoon in elk huishouden op tafel te liggen om aantekeningen in de kantlijn te maken , te zoeken of je alvast te verkneukelen om wat er komt.
Dus ik hoop, en ik ben er van overtuigd dat, dat voor het overgrote deel van de TOP 2000 fans geldt, dat jullie die fout niet meer zullen maken.


Geschreven door:   kevin 3 november 2017 - 19:51 uur

op hoeveel nummers kunnen we dan stemmen?