Programma

Inspirator Stefan Stasse is klaar voor het beste jaar ooit

  1. Nieuwschevron right
  2. Inspirator Stefan Stasse is klaar voor het beste jaar ooit

Met ingang van deze officiële eerste werkweek van het jaar is 2017 dat toch écht in gang gezet. Zelfbenoemd staatshoofd Stefan Stasse spreekt de inspirerend luisteraars toe.

Nieuwe kansen

Het lijkt alweer even geleden toen de gongslag aan het einde van Queens 'Bohemian Rhapsody' het nieuwe jaar inluidde, al gaat een groot deel van Nederland pas deze week weer aan de bak. Op kantoor, op school of waar dan ook. Maar, zoals Stefan Stasse dat zo mooi verwoordt in zijn nieuwjaarsspeech, 'is de essentie van de jaarwisseling het krijgen van nieuwe kansen'. En zo is het. Sterker nog, volgens Stefan wordt 2017 'het beste jaar ooit'!

Stefan spreekt het volk toe...

Fuck the system

"Zelfs al is het leven hard en de patat duur, onthoudt dat alles dat telt niks kost", zo betoogt hij. "We gaan meer doen, meer helpen, meer liefhebben, vrijer denken. We zijn niet bang voor het leven en we lopen de toekomst niet voorbij." Ook belooft Stefan dat we in 2017 weer hetzelfde mogen verwachten van zijn avondprogramma De Staat van Stasse als vorig jaar en alle voorgaande jaren. "Enjoy... En fuck the system!"

De Staat van Stasse
DJ: Stefan Stasse
Ma t/m do 20.00 - 22.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie