Nieuwslezer Carmen Verheul tapt moppen
mopjes tussen het nieuws door

07 januari 2017 08:43

Normaal is ze zo serieus als ze het laatste nieuws voorleest, maar nieuwslezer Carmen Verheul kan ook heel goed flauwe mopjes vertellen.


Humor om te lachen

Als je denkt dat er bij de NOS alleen maar stijve harken werken, heb je het goed mis. Het zijn hartstikke leuke mensen met veel humor, want je moet al dat zware wereldnieuws toch een beetje kunnen relativeren om de dag door te komen. Carmen Verheul is geen uitzondering, zoals ze hier demonstreert in Ekdom In De Ochtend, met de vervangende dj's Frank van 't Hof en Paul Rabbering. Om dit Facebook-bericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Ekdom In De Ochtend
DJ: Frank van 't Hof & Paul Rabbering
Elke werkdag 6.00 - 9.00 uur

Delen

Laat een reactie achter
Plaats reactie2 Reacties

Geschreven door:   Henny Michel 3 augustus 2017 - 09:51 uur

Ik heb ook een leuke mop voor Carmen:
Een oud boertje gaat naar een garage om een auto te kopen. Hij ziet daar een Peugeot staan en zegt tegen de verkoper dat hij deze "peugee-ot" (spreek echt zo uit) wel mooi vindt. De verkoper zegt tegen hem dat je die Peugeot noemt. Het boertje vindt dat niet leuk en zegt dat hij "peugee-ot" leest. Hij wordt boos en rukt plotseling de bril van de neus van de verkoper af en gooit die op de grond, trapt erop en vraagt "is deze bril nou "kapoo" of "kapot".


Geschreven door:   Rob Roth 11 mei 2017 - 11:50 uur

Er staat een Chinees voor een gammele hangbrug over een diep ravijn. Een bord geeft aan dat de brug slechts door 1 persoon tegelijk betreden mag worden.
De Chinees kijkt om zich heen, ziet niemand en betreedt de brug. Halverwege stort de brug in elkaar en terwijl de Chinees zijn wisse dood tegemoet valt denkt hij: stom, ik had dit kunnen weten.
Waarom ? Een gewaarschuwd mens telt voor 2.