Muziekcafé
AVROTROS

7 januari 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. 7 januari 2017

Linde Schöne, Kim Janssen en Charl Delemarre hebben op zaterdag 7 januari opgetreden tijdens Muziekcafé met Daniël Dekker. Bekijk hier de fragmenten terug.

CHARL DELEMARRE

Charl is NPO Radio 2 'Nieuwe Naam'. Gekozen voor zijn nummer 'Lichtelijk Verlicht'. Hij is naast een wereldreiziger ook zanger en songwriter. Vier jaar geleden reisde hij per motor van Zuid-India naar de Himalaya’s en leerde zichzelf daar gitaar spelen. In 2014 won hij de Grote Prijs van Nederland. Bekijk hier de live versie van 'Lichtelijk Verlicht'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Omarm Me' live bij Muziekcafé.

KIM JANSSEN

De verstilde songs met poëtische teksten van de Utrechtse singer-songwriter Kim Janssen brachten hem al in concertzalen over de halve aardbol. Zijn nieuwe pianoballad 'Bottle Rockets' is als première door het Engelse muziekblog The Line of Best Fit gefeatured. Zie hier de live versie van die track.


'Gouldians' live bij Muziekcafé.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

LINDE SCHÖNE

Deze Nijmeegse R&B singer-songwriter presenteert haar EP Liefde Van De Vloer. Een keuze uit heel veel zelfgeschreven liedjes. Linde: ‘Ik ging een week de studio in en kwam er uit met drie tracks en een relatie.’ Bekijk hieronder de live versie van 'Sorry Maar'.

Ster advertentie
Ster advertentie