Muziekcafé
AVROTROS

22 oktober 2016

  1. Nieuwschevron right
  2. 22 oktober 2016

Diggy Dex met Paul de Munnik, Bart Voncken ft. Elske DeWall, Boris en Emil Landman hebben op zaterdag 22 oktober opgetreden tijdens Muziekcafé met Daniël Dekker. Bekijk hieronder de fragmenten terug.

Diggy Dex & Paul de Munnik

Met zijn nieuwe album ​Golven doet deze rapper/producer momenteel een clubtour door ons land en op 17 april 2017 staat hij als eerste rapper in Koninklijk Theater Carré. Op de CD ook een nummer met Paul de Munnik: 'Laten We Dansen'. Bekijk hieronder de live versie van dat nummer bij Muziekcafé.

Diggy Dex zong ook zijn ode aan het leven 'Treur Niet' live bij Muziekcafé. Hij heeft het nummer geschreven naar aanleiding van een uitvaart. Bekijk hieronder de live versie.

Bart Voncken & Elske deWall

Ooit één van de zeven leden van de jongerenband K-otic. Toen verder als solist en nu met special guest Elske deWall op zijn EP ​Growing Old (uitgekomen op Spotify en Itunes). Het nummer met Elske DeWall heet 'Broken Heart' en dit is de live versie bij Muziekcafé:

'Die For This' live bij Muziekcafé.

Boris

Na een jaar afwezigheid om zichzelf te herontdekken, is Boris terug met een nieuwe knaller van een EP: Best Of Me. In 2017 gaat hij vanaf 27 januari t/m 31 maart op tour. Bekijk hieronder de single 'Best Of Me'.

Het nummer 'She's On Fire' van Boris is gebruikt in de film Fifty Shades of Grey. Bekijk hieronder de live versie van dit nummer.

​Emil Landman

In negen weken reisde hij de wereld rond, waarbij hij o.a. Duitsland, Rusland, Mongolië, China, Zuid-Korea, Japan, USA, Portugal en Frankrijk aandoet. In deze periode deed hij inspiratie op voor zijn nieuwe album An Unexpected View. Bekijk hieronder de live versie van het nummer 'Our Bodies', eveneens terug te vinden op het album.

'Need To Feel Loved' live in Muziekcafé.

Ster advertentie
Ster advertentie