Muziekcafé
AVROTROS

8 oktober 2016

  1. Nieuwschevron right
  2. 8 oktober 2016

Vintage Future & MELL, Avi On Fire, Tessa Belinfante en Zuco 103 hebben op zaterdag 8 oktober opgetreden tijdens Muziekcafé met Daniël Dekker. Bekijk hieronder de fragmenten terug.

Vintage Future & MELL

De Volendamse singer-songwriter MELL wordt begeleid door toetsenist Nico Brandsen en Ton Dijkman op drums. Met het nummer ‘Call My Name’ zijn Vintage Future & MELL gebombardeerd tot “NPO Radio 2 Nieuwe Naam”. Bekijk hieronder de live versie van het nummer bij Muziekcafé.


MELL wilde eigenlijk stoppen met gitaar spelen, maar doordat haar vader er nét iets beter in was dan zijzelf, is ze er toch maar mee doorgegaan.

Quote

Ik kon daar écht niet tegen. Dus toen ben ik toch maar weer gaan lessen en heb ik het nooit meer losgelaten.

MELL

Bekijk hieronder het gehele interview met MELL.

'The Two Of Us' live door Vintage Future & MELL bij Muziekcafé.

Avi On Fire

Dit is het soloproject van Bram Wesdorp, vroeger frontman van So What, Neighbour Neighbour en tegenwoordig bij Yellow Grass. Alternatieve pop met invloeden van o.a. MGMT (electropop), Phoenix (rock) en Foals (indierock) hoor je in de single ‘Pearl’. Bekijk hieronder de live versie van het nummer bij Muziekcafé.

Het nummer 'Pearls' van Avi On Fire is ook nog eens opgepikt door de grote New Yorkse blog Pigeons & Planes. Bram Wesdorp vertelt hier meer over in het interview hieronder.

'Escape' live door Avi On Fire bij Muziekcafé.

Tessa Belinfante

De muziek van Tessa Belinfante laat zich omschrijven als sferische popnummers met indie invloeden. In 2012 stond ze in de halve finale van The Voice Of Holland; in 2015 verscheen haar EP en op 6 oktober 2016 heeft ze in Paradiso haar debuutalbum Fly As We Fall gepresenteerd. Bekijk hieronder de live versie van het nummer 'Perfect Lie', tevens terug te vinden op het album.

Tessa Belinfante verzorgde de aftershow van Adele. Ze heeft Adele verder niet gesproken, maar ze grapte dat ze wel iets heeft 'geregeld' met de wereldberoemde zangeres.

Quote

We hebben afgesproken dat zij een keertje mijn aftershow gaat doen. Dat vond ze wel een goed idee.

Tessa Belinfante

Bekijk het gehele interview met Tessa Belinfante hieronder.

'Turn Around' live door Tessa Belinfante bij Muziekcafé.

Zuco 103

De Nederlandse drummer Stefan Kruger, de Duitse toetsenist Stefan Schmid en de Braziliaans-Nederlandse zangeres Lílian Vieira hebben net hun zesde album Etno Chic uitgebracht. Bekijk hieronder het nummer 'Yara', die ook op het album staat, live bij Muziekcafé.

Zuco 103 gaat een clubtour doen en gaf daarbij kaartjes weg tijdens de uitzending van Muziekcafé. Toen we de winnaar gingen bellen, bleek deze dichterbij te zijn dan we dachten. Bekijk hieronder het gehele interview.

'Na Luta' live door Zuco 103 bij Muziekcafé.

Ster advertentie
Ster advertentie