Ekdom In De Ochtend

Zo was Ekdoms Winter BBQ 2016

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo was Ekdoms Winter BBQ 2016

Was je erbij? Of volgde je het thuis? In ieder geval kun je hier nagenieten van ALLES van Ekdoms Winter BBQ 2016.

Wát een feest was het! De tweede editie van Ekdoms Winter BBQ op De Parade in Den Bosch was er een om in te lijsten met een hele fijne uitzending, supergoede livemuziek, een ongelooflijk warme sfeer én hele gezellige bezoekers. Hier kijken we met alle liefde op terug.

Topshow!

Het was een bommetjevolle uitzending. Een mix van kerstliedjes, hits en hete BBQ-platen zorgde voor de muzikale begeleiding voor Gerard die het hele terrein overvloog. Van de glibberige curlingbaan tot de rokende BBQ tot Guilia, die heel graag de 'hele goedemorgen'-jingle live wilde zingen.

>> Luister de hele uitzending terug (scroll naar beneden op die pagina voor de highlights)

Live-muziek

En dan hebben we het nog niet eens over die te gekke live-muziek gehad! De line-up was om je vingers bij af te likken. Check alleen al onderstaande, bloedmooie track van Douwe Bob!

Maar vergeet ook Ed Struijlaart niet, die vlak daarvoor te horen kreeg dat 'Like December' NPO Radio 2 Topsong is. Of HAEVN! Zo, wat een strakke topband is dat toch!

>> Alle livetracks op een rijtje

Als je erbij was, had je de mazzel dat je ook nog eens een set om je oren te krijgen van alle artiesten die erbij waren. Ook M'Lissa, die met haar kerstplaat perfect op de Winter BBQ paste.

Mooie plaatjes

Je hoorde natuurlijk alles in de uitzending, maar weet je al hoe leuk, gezellig, mooi en kerstig het eruit zag op De Parade in Den Bosch? Fotografe Ymke Frijters legde het winterse feest in prachtige plaatjes vast.

Kerststal-foto's

Dan tot slot een dingetje alleen voor de lucky bastards die aanwezig waren: de kerststal-foto's! Vlak na binnenkomst kon je op de foto in een kerststal-huiskamertje. Wil je die foto's terugzien en misschien op je Facebook zetten of printen en als kerstkaart versturen? Dan is onderstaande link precies wat je zocht!

>> Check alle kerststal-foto's

Dat was Ekdoms Winter BBQ 2016! Volgend jaar weer?

Ster advertentie
Ster advertentie