Ekdom In De Ochtend

Bernhoft - 'We Have A Dream'

  1. Nieuwschevron right
  2. Bernhoft - 'We Have A Dream'

Funky shit uit Noorwegen? Zeker! Vergeet die kou en sneeuw, want van deze single van Bernhoft moet je wel warm worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Er waren best wat lekkere liedjes uit deze week, maar de beste is toch wel die nieuwe single van Bernhoft. Het is catchy, funky, lekker en je hoort hem een hele week lang elke ochtendshow van Gerard Ekdom op Radio 2. Hij is namelijk z'n 5-sterren Track!

Bernhoft

Al een tijdje timmert Jarle Bernhoft heel lekker aan de weg in de muziekbizz en hij heeft ook heel wat liedjes en albums op zijn naam staan. Eerst samen met Span, toen solo onder de naam Bern/Hoft en nu onder de noemer Bernhoft. Maar hij zal niet heel boos worden als je een oud pseudoniem gebruikt, want zelf wisselt hij ook nog weleens.

Na periode in New York te hebben gewoond, is hij inmiddels alweer twee jaartjes terug in Oslo, waar hij een tijdje heeft gewerkt aan nieuw materiaal.

'We Have A Dream'

Eerder dit jaar mocht hij ons al verblijden met de release van de EP Stop/Shutup/Shout it out, maar de laatste single komt daar níet vanaf! Of 'We Have A Dream' een voorbode is voor een nieuwe LP of een losse release is, wij weten het niet helemaal zeker. Wat we wel zeker weten, is dat het een superlekker liedje is! Funky, soulvol, poppy, catchy, je kunt eigenlijk nauwelijks stil blijven zitten bij deze 5-sterren Track!

Ster advertentie
Ster advertentie