Ekdom In De Ochtend

Black Honey - 'Hello Today'

  1. Nieuwschevron right
  2. Black Honey - 'Hello Today'

Hele lekkere herrie op de vroege morgen is helemaal niet erg. Daarom hoor je 'Hello Today' een week lang elke ochtend bij Gerard in de show!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe week, nieuwe 5-sterren Track! Voor Gerard was die van deze week een uitgemaakte zaak, want een heel weekend lang schalde 'Hello Today' van Black Honey door Huize Ekdom. Helemaal hoteldebotel is 'ie en daarom krijgt deze plaat de eervolle titel Gerards 5-sterren Track.

Black Honey

Izzy, Chris, Tommy en Tom uit Brighton vormen samen de band Black Honey. Een jaar hebben ze al liedjes gemaakt onder die naam, maar ze bleven tot nu toe onder de radar. Het was niet zo dat ze daarvan baalde, want ze vonden het wel relaxed om als een soort van "geheime band" door het leven te gaan. Dat is wat ze tenminste vertelden aan The Guardian. Ze maken een soort mix tussen pop en rock en bijna garage wat allemaal weer klinkt als... nouja... iets heel lekkers.

'Hello Today'

'Hello Today' bereikt nu eindelijk Nederland! Gelukkig, want dit is inmiddels al de vijfde single van het viertal. Het blijft hangen, rammelt heerlijk aan alle kanten en Gerard kan niet wachten tot er een debuutalbum aankomt. Wanneer dat is, no one knows, maar we kijken ernaar uit! Nu in ieder geval een week lang in de ochtendshow op NPO Radio 2!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie