Ekdom In De Ochtend

Anna of the North - 'The Dreamer'

  1. Nieuwschevron right
  2. Anna of the North - 'The Dreamer'

Uit het hoge noorden komt Anna of the North. De Noorse maakte de perfecte plaat die bij de invallende winter past en daarom draait Gerard 'm elke ochtend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'The Dreamer' is een heeeeeerlijk mooie plaat en daarom roept Gerard 'm uit tot zijn 5-sterren Track en daarom hoor je deze plaat een week lang in elke editie van Ekdom in de Ochtend. Dit weten we over Anna of the North en de track.

Anna of the North

Anna Lotterud komt uit Noorwegen en ontmoette een tijdje terug producer Little Dreamer uit Australië. Het klikte supergoed, want de twee houden van dezelfde electronische, dromerige muziek met een heel licht, funky sausje. Ze bundelden hun krachten onder de noemer Anna of the North, want ze komen uit het... nouja, je snapt hem wel.

De eerste single 'Sway' sloeg, zonder enige promotie of wat dan ook, in als een bom. Dik twee miljoen plays op Spotify van het origineel en dik vier voor de Chainsmokers Remix. Een lekkere binnenkomer wel.

'The Dreamer'

De opvolger van die eerste is misschien nog wel mooier, dromeriger en toepasselijker bij het weer van deze tijd. Koud, herfstig, regenachtig, sneeuw, het past er perfect bij.
Anna zingt over haar gebroken hart, want zij wil dolgraag bij haar ex terugkeren, maar hij is al lang door met zijn leven. Een ideale inspiratie voor een dromerige, hypnotiserende, licht treurige, maar ongelooflijk mooie track.

Check de hele track, inclusief de heel toepasselijke videoclip:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Heerlijk toch? Daarom hoor je deze 5-sterren Track een week lang elke ochtend in Ekdom in de Ochtend.

Ster advertentie
Ster advertentie