Ekdom In De Ochtend

Maak jij de beste glühwein van Nederland?

  1. Nieuwschevron right
  2. Maak jij de beste glühwein van Nederland?

Denk jij een knappe gluhwein te maken? Stuur dan je recept in en misschien gaat topwijnkenner Harold Hamersma hem testen. Wie weet proef je 'm wel terug op Ekdoms Winter BBQ.

Als je met bevroren pootjes op een ijsbaan staat, je vingers eraf vriezen van een winterwind of het puntje van je neus nooit meer warm lijkt te worden is er maar één ding dat je weer warm krijgt: glühwein.

>> Meld je aan voor Ekdoms Winter BBQ

What to do?

Ekdoms Winter BBQ belooft een groot winterfeest te worden, dus daar kunnen we ook wel een dampend warm glas glühwein gebruiken. Daarom vroegen we wijnkenner en vriend van de show Harold Hamersma hoe we het het beste aan konden pakken. "Zelf maken," was het devies, "want ik heb ooit een test gedaan met dat spul en waar ik het uitspuugde, groeit nog steeds niets."

Jouw glühwein in de volgende Hamersma

Hij wil met liefde helpen met het selecteren van de ultieme glühwein en gezien zijn legendarische wijngidsen, heeft hij daar wel een neusje voor. Sterker nog: Harold ruimt een ereplek in voor de volgende editie van zijn wijngids! Dus stuur hieronder jouw glühweinrecept in!

Ster advertentie
Ster advertentie