Aan de Slag!
AVROTROS

Gordon te gast bij Aan De Slag!

  1. Nieuwschevron right
  2. Gordon te gast bij Aan De Slag!

Gordon was vrijdag 18 november te gast bij Bart in de studio! Bekijk hieronder alle fragmenten terug.

Na 25 jaar zet Gordon een punt achter zijn zangcarrière. Hiervoor heeft hij een album gemaakt genaamd Compleet, Volmaakt, Het Einde.

Op 28 en 29 november geeft Gordon twee afscheidsconcerten in het Concertgebouw in Amsterdam. Dit doet hij in samenwerking met het Metropole Orkest. Gordon wil wel verder met muziek maken, maar dan voor anderen. Vandaag was hij bij Bart in de studio!

Aangezien hij zijn eigen koffiezaak heeft, dachten wij dat het wel leuk was om de ware barista in hem naar boven te halen. Is de koffie bij NPO Radio 2 wel een beetje te zuipen?

Na 25 jaar zet Gordon een punt achter z’n zangcarrière. We kijken terug op zijn werk. Hij schiet vol tijdens het terugblikken, maar niet van emotie!

Bij zijn afscheidstournee zijn veel bekende namen aanwezig. Onder andere Willeke Alberti, Jan Versteegh, LA The Voices, Re-Play en Thomas Berge komen optreden in het Concertgebouw. Hij vertelt over zijn nieuwe album, over zijn gehoorbeschadiging en over de nieuwe single 'Hou Van Jou', wat een sterk Italiaans tintje heeft.

Bart vroeg de luisteraars of ze hun mening konden geven over de nieuwe single. Dat deden ze met alle liefde!

Ster advertentie
Ster advertentie