Muzieknieuws

Zoon Eddie van Halen speelt Highway To Hell met Slash

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Zoon Eddie van Halen speelt Highway To Hell met Slash

Slash en Myles Kennedy eindigden hun gezamenlijke tour eind april. Ter ere van de gelegenheid nodigden de mannen Wolfgang van Halen uit voor Highway To Hell.

Slash was van januari tot en met april op flinke tour over de wereld. Maar hij was niet alleen: Myles Kennedy en The Conspirators stonden aan zijn zij op plekken van Mexico tot Amsterdam en van Japan tot Luxemburg. De tour eindigde 29 april in Parijs. Als kers op de rocktaart nodigden de mannen niemand minder dan Wolfgang van Halen, zoon van Eddie van Halen, uit op het podium. Van Halen stond met zijn band Mammoth WVH gedurende de tour in het voorprogramma van Slash en Kennedy.

Als Slash de eerste akkoorden van Highway To Hell in zet, weet het publiek meteen hoe laat het is. De drie mannen spelen als trio de welbekende riffs, maar Van Halen pakt zijn moment tijdens de solo. Bekijk het optreden hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet de eerste keer

Dit is niet de eerste gelegenheid dat Slash en Van Halen samen op het podium staan. Eerder dit jaar sloegen de twee rockers de handen ineen bij Ryan Goslings optreden van I'm Just Ken tijdens de Oscars.

Ster advertentie
Ster advertentie